Fasadmålningar i Ingarö, Djur & Värmdö

Stockholms Måleri & Skadeservice AB är en komplett måleriföretag som specialiserat sig inom fasadrenoveringar till bostadsrättsföreningar (fastighetshus) och fastighetsägare (villa & hus) i östra Stockholm med omnejd. Vi har bl.a. renoverat fastigheter som totalentreprenör i Saltsjöbaden, Norrnäs, Fisksätra, Nacka, Orminge, Värmdö, Gustavsberg och Ingarö. 

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Våra Fasadtjänster

  • Utvändigt Måleri
  • Fasadmålning
  • Fasadpusning
  • Sandblästring
  • Fönstermålning
  • Dörrmålning
  • Service-jobb

Lokal Totalentreprenör i östra Stockholm

Stockholms Måleri & Skadeservice AB har tillgång till en större arbetsstyrka i östra Stockholm och kan därav erbjuda tjänster vid större totalenteprenader. Företaget har framförallt kompetens vid stora ombyggnationsuppdra utav äldre fastigheter. Speciellt har vi kompentens kring puts.

Kostnadsfri besikning av fasaden

Vi erbjuder alla våra kunder en kostandsfri besiktning av fasaden. Detta inkluderar att vi undersöker tak och fasaden med modern teknik för att sedan ta fram bästa alternativ för kunden. Vi ger givetvis olika alternativ, bl.a. olika puts eller isoleringar vilket kan variera i pris. Men enligt vår erfarenhet väljer våra kunder oftast våran rekommendantion. 

Välkommen att kontakta Stockholms Måleri AB

Ni är varmt välkomna att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa projekt!

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Kontakta Oss

Namn *

Telefon *

Email *

Adress

Utvändigt/Invändigt

Mått

Meddelande