Tapetsering till fastighetsägare i Ingarö, Djur & Värmdö

Stockholms Måleri & Skadeservice AB är en målerifirma som hjälper fastighetsägare med tapetsering i östra Stockholm. Stockholms Måleri & Skadeservice AB hjälper både privatpersoner och företag i Nacka, Orminge, Värmdö, Gustavsberg och Ingarö med omnejd. 

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Vi hjälper dig med;

  • Mönsteranpassning av tapeter
  • Spackling och slipning
  • Fondtapeter
  • Rengöring av fasad & vägg
  • Rivning av gammal tapet

Miljövänliga målare med servicekänsla!

Stockholms Måleri & Skadeservice AB är stolta över att vara ett renodlat miljövänligt måleriföretag. Detta innebär att alla produkter vi använder så som spackel, lim eller färg är miljövänliga.  Vi är också erkända för att ha god servicekänsla och kan fixa till ert privathem med högsta kvalitet. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation så goda referenser finns!

Nyttja ROT-Avdraget vid tapetsering

Givetvis kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget vid tapetseringar. Detta betyder att du kan dra ned kostnaderna på upp till 30% i en skattereduktion. 

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna tapetserare av sig!

Kontakta Oss

Namn *

Telefon *

Email *

Adress

Utvändigt/Invändigt

Mått

Meddelande