Ingarö, Djur & Värmdö

Vi är ett komplett Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande måleri-tjänster vid nyproduktion, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader. Stockholms Måleri & Skadeservice AB hjälper både privatpersoner och företag i Nacka, Orminge, Värmdö, Gustavsberg och Ingarö med omnejd. 

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Målare från Ingarö

Företaget startades år 2015, som haft eget bygg & måleriföretag sedan 2000, och jobbat i byggbranschen i över 20 år. Vår verksamhet har renodlats med inriktning på Måleri-tjänster, bestående av fem målare med lång arbetserfarenhet. Stockholms Måleri & Skadeservice AB har från början utgått från att genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla lönar sig i längden. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Vanligt förekommande Måleritjänster vi utför är

  • Utvändigt Måleri
  • Invändigt Måleri
  • Tapetsering
  • Fasadmålning
  • Fönstermålning
  • Dörrmålning
  • Service-jobb
  • Mindre snickeriarbeten

Seriöst Måleriföretag

Vi har med åren samlat på sig goda kontakter av erfarna och seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper. Stockholms Måleri & Skadeservice AB använder sig av proffsprodukter inom färg från Alcro och Caparol för långsiktiga kundlösningar till våra uppdragsgivare. Företaget innehar ID06, erforderliga entreprenadförsäkringar samt F-Skattsedel. Goda referenser finns.

Nyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget som skattereduktion vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa byggprojekt och kostnadsfritt offertförslag!

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Kontakta Oss

Namn *

Telefon *

Email *

Adress

Utvändigt/Invändigt

Mått

Meddelande