Pålitlig brandtätning i Stockholm

Du har hittat till en expert på passivt brandskydd. Vi hjälper fastighetsägare i Stockholmstrakten bland annat med brandtätning. Under vår tid i branschen har vi hjälpt kunder i orter som Botkyrka, Täby, Sollentuna och Danderyd.

Förbättra brandskyddet i din fastighet med brandtätning

En bra brandtätning kan utgöra skillnaden mellan ett tillbud och en katastrof. Tyvärr stöter vi ofta på fastigheter där brandtätningen håller låg standard. När vi utför brandtätning ser vi till att de olika rummen eller delarna i din fastighet håller tätt i syfte att förhindra spridning av brand och brandfarliga gaser. Vi ser över allt från väggar till ventilationsschakt med mera.

Boka oss för en kostnadsfri inspektion

Vi utför brandtätning i alla typer av fastigheter men framför allt i industri- och lagerlokaler samt kommersiella fastigheter. Vår personal är alla utbildade och certiferade och har många års erfarenhet av att jobba med passivt brandskydd.

Har du frågor om brandtätning? Kontakta oss!

Har du en lokal eller fastighet där du skulle vilja förbättra brandsäkerheten? Bättre att göra det innan olyckan än efteråt. Hör av dig till oss så pratar vi om hur man skulle kunna ge din fastighet så bra passivt brandskydd som möjligt. En offert från oss är alltid gratis.

Prisförslag? Hör med en lokal målarfirma från Värmdö Ingarö idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *