Utvändig Måleri i Ingarö, Djur & Värmdö

Vi är ett komplett Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande måleri-tjänster vid nyproduktion, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Nacka, Orminge, Värmdö, Gustavsberg och Ingarö med omnejd. 

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Målare från Ingarö i Stockholm

Företaget startades år 2015, som haft eget bygg & måleriföretag sedan 2000, och jobbat i byggbranschen i över 20 år. Vår verksamhet har renodlats med inriktning på Måleri-tjänster, bestående av fem målare med lång arbetserfarenhet. Vi har från början utgått från att genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla lönar sig i längden. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation.

Vanligt förekommande Måleritjänster vi utför är

Seriöst Måleriföretag

Vi har med åren samlat på sig goda kontakter av erfarna och seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper. Vi använder sig av proffsprodukter inom färg från Alcro och Caparol för långsiktiga kundlösningar till våra uppdragsgivare. Företaget innehar ID06, erforderliga entreprenadförsäkringar samt F-Skattsedel. Goda referenser finns.

Nyttja ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget som skattereduktion vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa byggprojekt och kostnadsfritt offertförslag!

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Prisförslag? Hör med en lokal målarfirma från Värmdö Ingarö idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *