Fasadmålningar på Ingarö, Djur & Värmdö

Vi är en komplett måleriföretag som specialiserat sig inom fasadrenoveringar till bostadsrättsföreningar (fastighetshus) och fastighetsägare (villa & hus) i östra Stockholm med omnejd. Vi har bl.a. renoverat fastigheter som totalentreprenör i Saltsjöbaden, Norrnäs, Fisksätra, Nacka, Orminge, Värmdö, Gustavsberg och Ingarö. 

Måla fasaden på er trävilla, sommarhus

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Våra Fasadtjänster

Lokal Totalentreprenör i östra Stockholm

Vi har tillgång till en större arbetsstyrka i östra Stockholm och kan därav erbjuda tjänster vid större totalenteprenader. Företaget har framförallt kompetens vid stora ombyggnationsuppdra utav äldre fastigheter. Speciellt har vi kompentens kring puts.

Kostnadsfri besiktning av fasaden

Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadssfri besiktning av fasaden. Detta inkluderar att vi undersöker tak och fasaden med modern teknik för att sedan ta fram bästa alternativ för kunden. Vi ger givetvis olika alternativ, bl.a. olika puts eller isoleringar vilket kan variera i pris. Men enligt vår erfarenhet väljer våra kunder oftast våran rekommendation. 

Välkommen att kontakta oss

Ni är varmt välkomna att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa projekt när du ska måla fasad, renovera utsidan av huset m.m!

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Prisförslag? Hör med en lokal målarfirma från Värmdö Ingarö idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *