Dörr- & fönstermålning i Ingarö, Djur & Värmdö

Vi är en lokal målerientreprenör från Ingarö som hjälper både privatpersoner och företag med skräddarsydda dörr- & fönsterrenoveringar i Nacka, Orminge, Värmdö, Gustavsberg och Ingarö med omnejd. 

Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så kommer vi förbi på ett kostnadsfritt offertbesök!.

Varför renovera istället för att byta ut?

Det finns flera anledningar till varför man ska välja att renovera dörrar & fönster istället för att byta ut till nytt. Framförallt kan det bli mycket billigare att fräscha till äldre, då du slipper köpa in nytt glas, vilket kan bli ganska dyrt. Annars är det också fördelaktigt då dörren eller fönstret redan är måttanpassat samt att du kan få möjlighet att se den estetiska delen. 

Vi hjälper er givetvis att måla om fasaden i samma veva (läs mer här).

Tillgång till egen måleriverkstad

Vår firma har tillgång till en egen måleriverkstad, vilket ger oss möjlighet att renovera skräddarsydda lösningar. Vi kan fixa till så gammalt blir till helt nytt! Dessutom ser vi till att allt sker till på bästa sätt för miljön i vår verkstad. Företaget använder sig b.la. miljövänliga proffsprodukter inom färg från Alcro och Caparol för långsiktiga kundlösningar till våra uppdragsgivare.

Nyttja ROT-Avdraget vid renovering

Inte alla känner till att det går som privatperson att nyttja ROT-Avdraget vid fönster- & dörrrenovering då det är i anslutning till hemmet. Vill du veta mer så kan du läsa mer på Skatteverkets Hemsida eller ta kontakt med oss.

Mejla oss på info@stockholms-maleri.se eller lämna ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så hör våra erfarna projektledare av sig. 

Prisförslag? Hör med en lokal målarfirma från Värmdö Ingarö idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *